Uhm ... Efterårets kryb og kravl!

Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
I går eftermiddag, da jeg lige skulle have et par fornødenheder nede i den lokale dagligvareforretning, sætter jeg mig fro op på cyklen. Undervejs kører jeg og tænker på, hvor kønt det er, hvordan farverne skifter omkring mig, på buske og træer. Efteråret er sandelig kommet.
Vinden leger med mit hår og jeg må flere gange rette på en tot, der af en eller anden grund bliver ved med at falde ned i øjnene.
Inde i butikken får jeg fornemmelsen af at noget rent faktisk bevæger sig i mit hår, og da min hånd af sig selv farer op og kommer tilbage for mine undrende øjne. har den en lang tynd silketråd hængende fra pegefingeren. ... Og fra enden af silketråden, falder en relativ stor edderkop ned gulvet. Piler lynhurtigt og på alt for mange ben ind under vognen med '10 stykker frugt for en 20'er'.
"Adr!" skriger en dame til sin mand. "Så du den!"
"Den sad i mit hår," siger jeg lavt. "Jeg må have haft den med herind."
Damen lignede en, der ville besvime midt på Faktas gulv. Manden stirrer på mig som om jeg er smittefarlig. Smilede skævt til parret og smuttede over til mælken.

Adr. Godt man ikke er så sart. Og hurra det trods alt ikke var en af dem fra badeværelset ... Dem der kommer ind på denne tid af efteråret. Kender I dem? De er trods alt større.

Krybende hilsen

Mikala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Uhm ... Efterårets kryb og kravl! er publiceret 21/09-2012 13:46 af Mikala Rosenkilde (Mikala).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.