tragisk start på sommeren

ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
12 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Tja så blev det sommer igen. Jeg må sige at det ikke helt er den sommer jeg havde forventet at få. Altså ikke på grund af vejret, det har for en gangs skyld været dejligt. Men alle de tragiske ting der sket rundt omkring. Tag nu bare Mia sagen. den arme stakkels pige og hendes familie bor mindre end tyve km fra mig og min familie.Jeg kan ikke lade være med at tænke på hvor slemt disse mennesker der bor i Benløse har det.
Man siger altid at sådanne ting sker for naboen og aldrig en selv, men pludselig kommer det så uhyggeligt tæt på.
Jeg er da lykkelig over at Politiet med deres store indsats har fanget den dybt imbicile "mand" der står bag denne her forfærdelige gerning.
Jeg sidder her og ser d af mit vindue i mit hus, og tænker over at det ligeså godt kunne ha været en af naboens børn. Det kunne være en man kender godt. Hvordan ville man selv ha det??? jeg kunne forestille mig at jeg ville gå med tanker der gik henimod om man skulle tage den fængselsstraf der hører med til et mord, hvis man selv fandt manden før politiet.???? Jeg sender mine dybeste tanker om medfølelse til den lille Mia`s familie. Jeg håber at de kan få et nogen lunde normalt familie liv efter alt dette er overstået. Godt nok har de fanget manden, men så kommer der en retssag, og afgivelse af dom. Jeg håber for Mia`s familie at den "mand" får den hårdeste straf i et rocker fyldt fængsel. Han har ikke fortjent bedre.
Jeg ved da godt at selvtægt er forbudt, men et eller andet sted så har den så kaldte mand bragt en hel familie i dyb db sorg ved at tage livet fra et så ungt menneske. Og helt personligt tror jeg godt at jeg kunne se i gennem fingre med at han en dag måske kom ud fra sin celle med bræket næse eller hvad de gør, hvis jeg var fængselsbetjent.

Nå men mine tanker går ofte til Mia`s familie, og her i vores hs bliver der hver aften tændt et lys i vinduet som minde til den lille pige der måtte lade livet for at en vanvittig mand kunne få bragt sine lyster ud i livet.

FY FOR POKKER siger jeg bare.

Bettina

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget tragisk start på sommeren er publiceret 18/07-2003 17:45 af Bettina Andersen (mohia).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.