7
Halina Abram...
6 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Halleluja! Har hentet mine nye briller og manner sikken forbedring af mit syn! Jeg kan sørme se klart og tydeligt på lange afstande! Til gengæld er det helt rigtigt, hvad "brillemanden" sagde, da jeg var til synsprøve. Mit læsesyn er uforandret (mere uforandret end brillemanden havde troet!), så her er mine briller med den gamle styrke altså god nok. Jeg kan simpelthen mærke på øjnene, at det er anstrengende med den nye styrke, når jeg sidder foran en skærm. Det samme gør sig gældende, når jeg læser i en bog eller et blad.

Jeg fik briller, da jeg var 11 år, og havde nok i et års tid vidst, at den var gal med øjnene, men ville ikke have briller, fordi jeg var bange for at blive drillet. Det er jeg nu aldrig blevet. Jeg kan huske, hvordan jeg "snød" til synsprøven hos skolesundhedsplejersken, og når jeg svarede forkert på bogstaverne, så lod jeg som om det var pga. nervøsitet. Ak ja, sådan snyder man sig selv.

Jeg kan ikke længere huske, hvilken styrke jeg startede med, men jeg gætter, at det har været ca. -0,75 og -1.0. Måske lidt mere. Og nu nærmer jeg mig de -6,0 på begge øjne! Men bortset fra at jeg er nærsynet, så fejler mine øjne ikke noget. Og det kan jeg faktisk godt føle mig ret taknemmelig over.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget JEG KAN SE! er publiceret 20/11-2012 16:19 af Lisa Hansen (Urania).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.