Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
11 år siden
Jeg er blevet gravid - og jeg er I DEN GRAD blevet gravid. Jeg er slet ikke i tvivl om hvilken dag jeg blev gravid, da vi måneden før kun havde sikker sex og da jeg målte både min ægløsning og en negativ graviditet samme dag, d. 8. 4 dage senere skulle jeg til læge og i den forbindelse tog jeg en graviditetstest - og den var pludselig positiv. 4 dage! Det skulle slet ikke være muligt at se - men med 3 opfølgende blodprøver i den efterfølgende uges tid blev det bare endnu mere bekræftiget. Den sidste var i går hvor jeg altså var 13 dage gravid og lægen der i dag ringene og fortalte mig at mit hCH steg helt som det skulle havde muligvis lige overset min forhistorie, for han mente jeg bestemt måtte være et par uger længere henne. I så fald er jeg blevet befrugtet af helligånden. For at sætte det i perspektiv så mener manden at jeg er dobbelt så langt henne som jeg er - og mine værdier er 20 gange højere end en normal høj værdi på mit stadie. Intet under at jeg døjer med kvalme ind i mellem. Jeg er da også nervøs for hvor høje værdier jeg ender med og hvor slem denne her graviditet bliver. For ikke at spørge om hvorfor mine værdier mon er så høje? Jeg har fået at vide at der intet ondt skulle knytte sig til det - men man bliver jo alligevel bekymret. Er det Downs? Er det tvillinger? Ja, hvad er det egentlig der foregår og er det sundt for barnet?

Jeg er sulten, jeg er kvalm, jeg har ømme bryster, jeg har tissetrang og jeg får nogle onde livmodersmerter af og til. Jeg er blevet scannet for at se uregelmæssigheder, men der var ikke noget nyt under solen. Det var allerede på 4. dagen, så der kunne de selv sagt ikke se noget foster. Hvilket igen hjælper med at afkræfte hvis det skulle være 2 måneder gammelt.

Men jeg er gravid - jeg er MEGET gravid. Kunne jeg ikke godt bare være sådan helt almindelig gravid, uden for voldsomme symptomer?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget MEGET gravid er publiceret 21/11-2012 22:28 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.