11 år siden

En meningsfyldt dag! Forts.

Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
2 dage, 17 timer siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Okay.. så indtil videre synes jeg, at det er lykkedes mig rimelig godt at gøre dagen meningsfuld. Hvad er det første der falder dig ind med begrebet 'meningsfuld'?
Ved mig var det i dag morges: frivilligt arbejde.. Så i et rastløs øjeblik i et forsøg på at 'redde verden' meldte jeg mig ind som frivillig i Røde Kors. Det gav utrolig god mening for mig lige der, og det gør det stadig Ü
Efter denne for mig dramatiske beslutning fik jeg endnu mere blod på tanden (frykteligt udtryk), efter at gøre dagen mere meningsfuld end jeg plejer. Jeg besluttede mig derfor at gå en tur ud i den vilde natur UDEN telefon eller musik.
Wow, det var seriøst helt fantastisk, havde gåsehud næsten hele vejen. Det gør virkelig noget med dig, når du fokuserer alle dine sanser 100% ind på de ting du oplever her og nu.. Så bestemte jeg mig for, at finde 10 ting jeg var taknemmelig for ved naturen, og hvorfor jeg var taknemmelig for dem Ü Det kan anbefales.. man bliver glad og inspireret af en taknemmelig holdning! På min gåtur af nye veje, gik jeg op af en fjell side og da jeg kom til toppen, var der det mest fantastiske landskab med en orange sol, der var ved at forsvinde bag bjergene i det fjerne, og jeg forsvandt ind i en verden, hvor alt kunne lade sig gøre, og har stadig ikke forladt den helt.
Den næste meningsfulde ting på mit program var da at spise, havde helt glemt at spise hele dagen, fordi jeg bare gik og tænkte på højtryk..
..og nu sidder jeg og skriver på min nyoprettede profil med en overbevisning om, at det har været det første skridt på vejen, til gøre noget ved en af de ting jeg elsker.
Hvilke 'første skridt' har du brug for at tage i dit liv??

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En meningsfyldt dag! Forts. er publiceret 08/12-2012 16:32 af foreigner91.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.