Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Hej dagbog, - jeg er så træt,..at jeg er klar til at gå iseng...idag lykkes det mig, på vanlig maner, at forudse fremtiden og lave en plan B, - internettet virkede ikke, hvilket gjorde plan A ubruglig, - men jeg havde så lavet en computer plan,..så de kunne se filmen via den..altid godt at se nogle glade klasser..en efter en, der pga at jeg var klar til det, og havde sikret mig..kom til at se tegnefilm på denne sidste skoledag.

som en pludselig tanke, et lyn fra en klar himmel kom jeg i tanke om, at den klasse som havde manglet lyd, måske havde byttet om på ledningerne..jeg tror den kom, da jeg var ved at sætte stikne i en computer et andet sted..så huskede jeg, hvad nu hvis folk ikke vidste hvad de gjorde..bingo! jeg gik straks derover,..der hvor jeg før havde tjekket computerens indre setup'og smartboard for lyd problemer..

nu, hvor jeg sidder her alene, og mørket er faldet på udenfor, - føler jeg mig igen alene og uelsket..og jeg ved, at jeg fortjener bedre.

20:29 et par løgne er kommet op i mit hoved, som folk har serveret for mig for lang tid siden..åbenlyse, når man analysere dem der sagde dem...og deres andre ord..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget så træt nu er publiceret 21/12-2012 17:33 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.