11 år siden

Op på hesten igen

Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Jeg har været til fitness for første gang i MEGET lang tid. Kan mærke at kroppen er brugt, men det er på den gode måde. Influenzaen har stadig et greb i mig, med temperatursvingninger. Men alt i alt, så går det bedre! Da jeg i tidernes morgen startede med at køre om dagen-var det mere reglen end undtagelsen, at jeg var syg flere gange om året de to første år. Men idet at jeg havde en stor berøringsflade med syge mennesker, af den ene eller andet slags, var der jo ikke noget at sige til det. Derefter virkede det som om jeg blev resistent over for bakterier. Det er først efter jeg er begyndt at køre fast nat, at jeg er begyndt at rave til mig. De fleste syge jeg nu har med at gøre, er fulde syge, og det smitter heldigvis ikke!

Jeg har sat min for at begynde at gå længere ture! Dels pga. vægten, men også for at være i topform når vi skal til Italien. Er begyndt at glæde mig til at skulle af sted! Det var meningen at det skulle være tre gange bryllup! For det første skulle vi rejse på vores bryllupsdag, for det andet har vi aldrig været på bryllupsrejse, og for det tredje, så skal vi jo til den kære bryllup ved vores nevø og kommende kone. Desværre er rejsen blevet flyttet to dage.
For nogle år siden, var Claus og jeg på en lille intim firmaudflugt. Vi skulle på bakken og se Cirkusrevyen, og havde valgt at overnatte på Knudshoved hotel. Skæbnen ville, at det værelse vi havde booket-stadig var lejet ud, da vedkommende før os, havde valgt endnu en overnatning! Hvad gør man så - ja så giver de os brudesuiten-på vores bryllupsdag! Det var næsten for godt til sandt.

Jeg kan fornemme den naturlige træthed komme snigende!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Op på hesten igen er publiceret 14/01-2013 18:09 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.