Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Pandekagekomfur
Peter
11 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Hej dagbog, -

Idag havde jeg nok at se til på arbejdet, og imorgen er der endnu et problem jeg skal se, om jeg ikke kan få løst...jeg har flere af dem lige nu..hvad skulle de gøre uden mig lige nu...jeg kæmper for dem.

Så kom jeg hjem,..blev mødt af en underbo, der lige skulle ud og se, hvem der kom ind af hoveddøren..er sket før..en der nogle gange, har haft sine ting til at stå i vejen..en der af andre er mistænkt for at stjæle.

Som jeg siger til de gamle, - de fleste af dem der bor her omkring hilser jeg ikke på..kald mig en snob om du vil, - men de er under mig, - det er ikke guds bedste folk, - jeg har fortalt om pyromaner, bander, tyve, folk der lugter som tog de bad i noget ulækkert...eller aldrig, - mit blik er koldt overfor dem og udstråler et "do not f...with me"....og de flytter sig! - husker du hende, som troede jeg bare ville give hende min cykel..og da jeg sagde nej..kom hun tilbage og væltede den?..det er den slags mennesker der boer her..kald mig hvad du vil, men forstå...alting har sin grund..den eneste jeg hilser på heromkring, er en indvandre pige og hendes mor..de virker ikke ....hvordan skal jeg sige det...dårlige..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Under mig er publiceret 29/01-2013 18:52 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.