Så er det da på plads..

Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Overgreb avler altså ikke...
Ansu Orheim ...
9 dage siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Endelig - ikke flere bekymringer om det ! Jeg har endelig besluttet hvad der skal ske på til min fødselsdagsfest. Det endte med Bowl'n'Fun. De kører med et tilbud, hvor man kan få en times bowling samt spisning bagefter rimelig billigt. Så det besluttede jeg mig for og bestilte 2 baner. Og der var heldigvis ledig den dag og på det tidspunkt hvor jeg skulle bruge det (fredag den 8. august).

Det bliver også helt fint med bowling. Jeg elsker selv at bowle, vi har alle prøvet det før, og så bliver vi også rystet lidt sammen på denne måde. 2 af dem der skal med kender nemlig ikke rigtig nogen af de andre. Så det er godt nok på denne måde.

Jeg er ikke rigtig kommet længere med "Min skjulte sygdom - Anden del". Den volder mig lidt problemer. Den er faktisk sværere at skrive end jeg havde troet. Det er måske fordi det er en livshistorie, hvor jeg skal skrive ærligt og ud fra min hukommelse, dagbøger og journaler. Hvis det bare havde været en af mine fiktive noveller, kunne jeg jo bare havde digtet et eller andet. Men det går jo bare ligesom ikke her. Med denne livshistorie er jeg jo nød til hele tiden at få bekræftet, at det jeg skriver nu også er sandt. Måske er det derfor, at jeg er længere tid om at skrive den her livshistorie. Og jeg skal jo være færdig med "Anden del" før jeg kan starte på "Tredie del". Hvad er det dog jeg har kastet mig ud i ???

Nå men jeg må vel bare se at komme i gang med at skrive ligså snart jeg har lidt fritid. Men nu skal min fødselsdagsfest jo også lige overståes her den 8. august. Og jeg skal give rundstykker på mit arbejde på selve dagen - den 7. august. Jeg glæder mig. Jeg elsker fødselsdage!!!

Dorthea Rose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så er det da på plads.. er publiceret 28/07-2003 23:52 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.