11 år siden

Ikke nikke nej

Fin lille weekend
David Hansen...
2 måneder, 28 dage siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Jeg har besluttet at betale de 2500,00 kr. for dyrlægeregning med tjek, orme/loppekur, samt hvalpemad, for Andrés (tidligere) hund! Det var som udgangspunkt en midlertidig pasning, med mulighed for overtagelse! Der er i mine øjne ingen mulighed for at han får hunden tilbage-hvilket også vil være synd for den.

André og jeg skrev lidt sammen pr. sms fredag. Han var godt sur og mopset-hvilket jeg et eller andet sted godt kan forstå! Han skrev bl.a. at han rådede mig til at få en advokat mandag, da han vil slæbe mig i retten. Hvis han gør alvor af det, så har jeg et modtræk i form at jeg ved at han sælger stoffer, samt han en stjålen knallert i kælderen. Han bad mig om at slette hans tlf. nr. - hvilket jeg selvfølgelig ikke gør. I stedet vejler jeg ikke at svarer ham - i hvert fald ikke foreløbig....

Det hele er noget rod. Også Michelle giver anledning til bekymring. Hun og kæresten var forbi i onsdags - begge meget påvirket. Jeg har lyst til at ryste hende godt og grundig, og spørge hvad fanden hun har gang i!

Claus og jeg har besluttet for en hygge aften, med god mad og hinanden til dessert.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ikke nikke nej er publiceret 07/04-2013 20:34 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.