19-03-17
Hannah White...
5 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
14 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
8 år siden
At skrive
Josephine Lø...
7 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
9 år siden
Kaos?
Per Z
8 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
9 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
7 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
4 år siden
Følelsen af at give slip
Rayana Khamz...
7 måneder, 7 dage siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
8 år siden
Synes at være regningernes holdeplads pt. Ikke det som jeg har mest brug for lige nu! Citronen skal også til syn inden vi skal rejse - hvilket kræver en tur på værkstedet først. Jeg er så inderlig træt af den bil, men har desværre ikke råd til en ny! Det er meningen at jeg på et tidspunkt vil tage en af mine frikørte biler ind privat, men det bliver i første omgang ikke aktuelt! Sværmer om den næste privat bil skal være en Toyota, som er meget driftsikker, samt billig i reservedele!

André kom forbi den anden dag. Han så mere sund ud end han har gjort i længe! Kunne se at han har taget lidt på, så han er ikke så hulkindet mere. Har set ham mange gange i bybilledet-hvor jeg ikke har haft mulighed for at stoppe op.

Har også talt med Michelle om hvad der skete i hendes lejlighed. Hun er lidt flov over det, men det har jeg manet til jorden og sagt at, det skal hun ikke tænke på. Hun observerede også som jeg, at fjolset blev meget usikker da jeg rejse mig op imellem dem. Siden har jeg hørt at han er tilbagebag de stive gardiner for vold! Jeg er blevet spurt " hvor i alverden jeg turde gøre som jeg gjorde". ! Jeg får en fanden i voldskhed inden i mig selv, når folk ikke kan opføre sig ordenligt, og bliver rent ud sagt kold i røven! Tror at jeg var omkring 18 år da jeg kærstede lidt rundt med en stor kriminel, og dermed også kendte en del til miljøet. Senere som servitrice, hvor det også krævede at jeg engang imellem måtte makkere! Og ja.... så i mit nuværende erhverv-hvor jeg har alt lige fra bossen til bumsen, og det er bestemt ikke altid det er bumsen der er den værste! Alt i alt så har det givet mig en del erfaring og menneske kenskab, men som udgangspunkt, så behandler jeg alle ens. Der er ingen lomme i den sidste skjorte!!!!

Futte har netop ringet. Er du frisk spør han, og selvfølgelig er jeg det, selv om jeg stadig sidder i morgenkåbe.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget I en lind strøm er publiceret 22/05-2013 13:22 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.