Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Kennys dagbog, 23-5 - modtog optagelses brevet, - læste at der var et obligatorisk møde vi skulle melde os til..hvis det er obligatorisk, hvorfor så overhovedet melde sig til? det er jo tvang så.

Musikken til bagbogen er "Dance with the devil - breaking benjamin"

Så er der rundvisning osv, sociale lege til sidst..hvilket straks får mit Clouseau øje til at vibrere..jeg er ikke lige med på den slags mere..og grundet min indre revoultion..tør jeg sige fra til alt..not only that..id salt the earth afterwards..

Måske kan jeg blive fritaget for Engelsk, - selv om det kunne være sjovt at rette en lærer i udtalelsen af ordene..hvis det var :o) yeps..stik mig Dennis Leary sangen..du kender den godt dagbog ;) heh

desværre er der vist ikke tid til, at jeg kan tage ud på skolen..efter jeg er begyndt på uddannelsen..som jeg blev spurgt om jeg kunne..få arbejdet et par timer der stadig..ville gerne..men som vi joker med..så kan han jo ringe på Facetime i timerne, og spørge..så kan jeg jo forstyrre undervisningen med ordene..Undskyld, jeg skal lige svare på et IT-Support spørgsmål...(jeg snakker videre..og hvis de kigger, så bare sige..bare snak videre, i forstyrre mig ikke) hehe..se det kunne være sjovt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Budt op til dans er publiceret 23/05-2013 17:01 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.