Tomhed
Majtb
5 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
4 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
7 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
6 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
7 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
7 år siden
Vikinge Power til Melodi ...
Kianna Kitte...
2 år siden
Jeg havde en forestilling om at massage var noget rart og behagelig, men blev noget klogere i dag! Hun havde på et tidspunkt så godt fat i mig, at jeg var ved at miste pusten flere gange. Puha.... Jeg vil ikke afvise at gøre det igen, hvis jeg forsat har tryg ondt!

Jeg er ved at kaste mig ud på ujævn grund! Claus bliver 50 år på torsdag, og jeg har meddelt ham at stå for en 3 retters menu! Hmm.... og jeg som har det bedst med knorr's det bedste - hvor der bare skal tilsættes vand eller mælk. Indtil videre er hovedingredienserne i forret: tunmousse. Hovedret: oksemørbrad, og dessert: nøddekurv med is. Som udgangspunkt skal han ikke inddrages i min madlavning, selv om det vil han hellere end gerne. Han har lidt svært ved at blande sig uden om når jeg er i køkkenet, så jeg har sagt, at han skal tage på arbejde og først komme hjem når jeg giver besked om dette.

Jeg må hellere få taget mig selv i nakken og få vasket gulvet og lagt sengetøj på. Har godt nok også haft svært ved at tage mig sammen i dag, men det skal jo gøres.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Av for den er publiceret 28/05-2013 21:52 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.