Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Samme dag som jeg sendte en undskyldning til Jydepigen, sendte jeg også en mails til mine nærmeste veninder om hvordan jeg har det..

Det var hårdt at skrive, men det kom ud, og jeg har også fået nogle super dejlig tilbagemeldinger :) Og...som et trylleslag går alting pludselig bedre.

Jeg grovæder ikke slik i store mængder, som jeg har gjort på det sidste, jeg var til jobsamtale mandag, et super inspirerende møde med to gamle klassekammerater, som har deres eget tirsdag (gik ud derfra med et stort smil på læben) - og da jeg kom hjem, havde et andet firma ringet, om at de gerne vil have mig til samtale på tirsdag - smil smil smil.... Og for det så ikke skal være løgn, skal jeg til anden samtale i dag kl.14 med det første job...

Sååå....det' da ik' så ringe endda :)

Det første job tror jeg (eller jeg er faktisk ret sikker på) ikke er noget for mig... Alt for meget rapportering og to chefer :( Det har jeg prøvet én gang, og det dur bare ikke rigtigt for mig.. Men jeg tager helt klart øvelsen med på vejen, og er meget spændt på det på tirsdag, da jeg tror det er mere mig.

Jeg har ikke hørt noget tilbage fra Jydepigen, men det var nu heller ikke intentionen - nu fik jeg sagt det og fik dermed luft for min dårlige samvittighed, så må hun gøre hvad hun vil.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Som et trylleslag... er publiceret 06/06-2013 10:50 af Sylvia Ebbesen (Neutzen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.