10 år siden

Overstået for nu

Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
7 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Så fik jeg mig endelig taget sammen til at komme af sted. Blodtryk ok, men blodprocenten i den lave ende af "normalt". Alverdens blodprøver taget og svar sidst i næste uge! Fik også tjekket ørene. Udover lidt voks, så var der også sorte hår (er lyshåret) derinde! Måtte smilende erkende, at jeg elsker at ligge og nusse med hundene, og det er nok derved de er kommet der!! Aftalte at få en tid ved sygeplejersken, for at få dem skyllet ordentlig igennem!

Problembarnet (Mercedes 'en) har atter været på værksted i dag! Først var Futte derude og fik skiftet batteri, og senere måtte Claus også holde pause i 3 timer, imens den atter var på værksted. Det har ikke kun været en mandags model, men derimod til og med søndag. Det kommer til at "koste" når jeg skal ud og bestille ny bil til august! Jeg har ikke tal på det, men det har kostet mig utrolig mange afsavnsdage til både Futte og Claus.

Har skrevet en længere smøre til sygedagpengekontoret i dag! De vil gerne have en uspecificeret beretning om den påkørsel jeg havde, da de vil undersøge muligheden for erstatning fra hendes forsikringsselvskab. Det kan man ikke fortænke dem i!

Glemte selvfølgelig at bestille medicin da jeg var ved lægen, men har heldigvis mulighed for at gøre det via nettet, så det vil jeg lige gøre.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Overstået for nu er publiceret 14/06-2013 00:25 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.