Må hellere snart

Jeg googler
Tine Sønder ...
8 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
4 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
7 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
12 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
6 år siden
Skagen
Peter
8 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
10 måneder, 21 dage siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
7 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
7 år siden
Få taget mig sammen til at komme til læge! Har i længere tid udskudt det, da jeg ikke har orket at analysere spøgsmålet " hvordan har du det skidt". Tænkte på at lave en liste, men det virker for hypokondrisk! De sidste par dage er det taget til med udmattelse, temperatursvingninger og smerter i det ene øre som forplanter sig i hovedet med et jag. Fornemmer helt klart at det ikke er en influenza lign. tilstand!

Plejer at være den som løfter pegefingeren over for Claus, da han næsten er "døden nær" før han går til læge! Dog skal det siges, at han er ekstrem sølle ved en simpel forkølelse! Der gik faktisk også nogen år før jeg fandt ud af han har tandlægeskræk! Heldigvis havde jeg hørt om et tandlægehus-hvor de var gode til at takle dette. I dag har han det okay med at komme der!

Meget apropos sygedom, så er naboen alvorlig syg af kræft. Det er så slemt at sygehuset ikke vil give ham kemo pga. han ikke er fysisk stærk nok til det! Det er meget trist at se en ellers hypper aktiv mand, blive passiv og gemme sig bag nedrullede gardiner! Selv hans højt elskede Mercedes har han sat til salg. Købte den billig for nogle år siden, og tullede rundt og top renoverede den, men det er åbenbart slut nu! Ved det ikke, men kan forestille mig at deres båd går samme vej! Heldigvis er deres børn og svigerbørn rigtig gode til at hjælpe dem, og vi har også sagt, at de bare kommer ind hvis der er noget vi kan gøre!

Vil sætte telefonvækning til, så jeg kan komme ud af fjerene og af sted til lægen i morgen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Må hellere snart er publiceret 13/06-2013 01:25 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.