Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Claus og jeg var et smut over grænsen i går. Fik købt lidt ind til den ældstes gril fest herhjemme, Futte og selvfølgelig os selv! Sparrede lidt over 300 kr. ved køb af kaffe, så det skal vi "altid kaffe på kanden" ikke klage over!

På vejen hjem kørte vi forbi Øster Lindet, hvor min mor og bedsteforældre er begravet. Det var ellers meningen at jeg ville have bibeholdt gravstedet, men til hvilken nytte! Det er faktisk flere år siden jeg har været der sidst, og et eller andet sted har den ingen betydning for mig! I hvert fald ikke mere! Efter jeg smed Andrés far ud med sådan en sidevind i 1993, kom jeg set i bagspejlet, ind i en depressionsperiode! Dengang kørte jeg ofte ned til gravstedet - ikke for at sørge, for det har jeg som sådan aldrig gjort, men for at legalisere at være ked af det!

Skal have ringet til min moster en af dagene. Vi har aftalt for noget tid siden, at hun vil finde billeder frem af min mor, fra da hun var barn! Der er en uhyre lighed imellem min mor og Michelle-hvilket jeg synes er fascinerende! Samtidig vil jeg tale med hende om gravstedet.

Sidste weekend blev en af mine kollegaer anmeldt af en kunde, for spirituskørsel - hvilket desværre havde sin rigtighed! Jeg mister alt for en person der køre spirituskørsel, som jeg jo også var offer for kort tid siden! Håber lidt at de (politiet) køre en klapjagt på os i den næste tid, for ligesom at afkræfte at det var undtagelsen fra reglen.

Claus er efter mig mht. at få en 1000 km tjek ved lægen! Har igennem de sidste par måneder haft det fysisk skidt on/off. Samtidig driller min søvn, selv om jeg har mine "små venner" til at afhjælpe dette. Dette tærer både fysisk og psykisk! Er lidt bekymret mht. det psykiske, da det før er startet fysisk! Hmm.

Tror at Claus er faldet ned i et golfhul ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En sidste gang er publiceret 07/06-2013 18:42 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.