11 år siden

pendlerture

Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
9 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
12 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Pip fri fantastisk.. kan dårligt huske de sidste dage i nordjylland, menn der har været knald på,, har stået i skoven med en kompostkværn som hurtigt huggede et par kæmpesækkefulde, bruger det faktisk til suplement til brændsel, det giver hurtig meget varme og er helt superlet til optænding, mennn mens jeg stod der fik jeg svirpet sådan en kvist pisket lige ind i øjet og mistede totalt herredømmet og øjet væltede i vand overvejede skadestuen, mennn skulle jo på natarbejde sååå ja det blev ikke rigtigt..
Idag har jeg haft en hektisk arbejdsdag og drøntræt var jeg også..

Til fyraften hentede jeg en Afgansk mor med hendes 2 børn, de skulle med til vejle banegård, jeg havde varslet at det ville blive en langsom tur da jeg jo skulle omkring skovhuet og have campingvognen med.. snakken gik rigtig godt i bilen om den afganske historie og livet i det hele taget arbejde ulykke kærlighed og børn vi havde med samme folkeskole..

Havde egentlig forventet en tur med uro i bilen når børn på 7 og 13 år skulle køre godt 2 timer, mennnn jaaa de sad utroligt stillle og ordentligt.. måske lyttede de meget til historierne fra livet.. de hilste ihvert fald med smilende øjne alle 3 da vi tog afsked..

I mandags havde jeg meget tidligt et ungt par dansk pige jamaica mand, med nordpå det overraskende var at hun holdt sig vågen og snakkede hele vejen er altså vandt til sovende passagere når jeg kør især om morgenen :-)

Nå god aften til jer alle
SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget pendlerture er publiceret 03/07-2013 22:53 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.