8 år siden

Turen går til Tunesien

opdatering
Michala Esch...
19 år siden
På falderebet
Sean
1 år, 4 måneder siden
De ligger der.
Ruth Christe...
5 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
6 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
8 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
6 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
9 år siden
Jeg er så glad i dag. Min kæreste og jeg fik bestilt 14 dages ferie i morges en halv time før jeg skulle på arbejde. I år går turen til Tunesien, hvilket bliver hjernedødt spændende.
Jeg var på arbejde fra 13 - 20, og bagefter tog jeg hen til min kæreste/hans forældre og brændte hele hans mad på. Woman stay out of the kitchen! Jeg har nu undskyldt flere gange i løbet af i aften. Jeg synes dog ikke at maden tog skade af det (det var stærkt nok alligevel), men min kæreste var rigtig træt af det. Forståeligt nok. Dumme mig.
Da jeg mødte ind på arbejde havde de fastansatte besluttet sig for, at der skulle tages tid på hvor lang tid det tager, at sætte 100 materialer på plads. De blev ret overraskede over, at det kun og mig 24minutter. Det er åbenbart ret hurtigt, fandt jeg ud af.
I morgen har jeg endnu en lang arbejdsdag, men jeg er i kagehumør. Kagen må dog vente til på lørdag. Det er i hvert fald der jeg har lovet at have kage med.

For resten af aftenen skal jeg lige have sammensat en liste over de ting jeg skal have købt, før flyet afgår på søndag(!!!!). Jeg glæder mig heeeelt vildt!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Turen går til Tunesien er publiceret 03/07-2013 22:56 af Chelaish.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.