10 år siden

Life changes

Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Hurra for forandringer! Min kæreste og jeg søger ny lejlighed, da 48 kvm for to mennesker er ret småt. Det var så der, jeg så på Facebook, at en af mine venner ledte efter et log-in til boligportalen. Så skrev jeg til hans kæreste, om de søgte lejlighed. Ja ja, det gjorde de. Om de så var interesserede i at søge med min kæreste og jeg? Jamen, hun havde godt nok tænkt på, hvad jeg ville sige, så selvfølgelig var de det! Så nu er vi gået i gang med at søge en 4 - 5 værelses sammen!!
Hun spurgte mig så om en masse forskellige ting. Jeg sagde til hende, at jeg foreslog vi havde soveværelse i hver siden ende af lejligheden, netop fordi vi er to par, og par gør ting i enerum (surprise). Samtidig sagde jeg hende, at det bare var et spørgsmål om at etablere nogle husregler for hvad der forventes. Så burde det lade sig gøre. Jeg tænker mere på det som en deling af husleje og andre udgifter som forsikring osv. Derudover er vi jo stadig to enkelte par, der bare deler lejlighed. Det bliver så spændende!
Samtidig købte jeg mig en ny telefon. Den jeg har nu er simpelthen så langsom, og det kan ikke betale sig at tage den reparation, for det kan sgu nok ikke hjælpe.

Derudover har jeg også søgt om et forfatternavn. Jeg kaster mig bare ud i det, for hvor skidt kan det alligevel gå? Det kan jo ikke gå værre end galt :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Life changes er publiceret 27/07-2013 16:09 af Chelaish.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.