I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Jeg har en liste. Sådan en underholdende liste over hvem jeg har kysset siden jeg startede med at kysse folk. Det gjorde jeg for 6 år siden, altså startede med at kysse folk.
Listen startede med min første efterskolekæreste. Det var ingen succes, og jeg var bange for at kysse, fordi jeg ikke lige vidste hvordan to læber fungerede mod hinanden. Første gang vi kyssede knaldede vi tænderne sammen. 5 uger senere slog jeg op med ham. Nummer to kyssede mig til en fest, og min mund smagte af askebæger tre dage efter. Jeg var nødt til at sværge, at jeg havde været stang barcadi, trods det faktum, at jeg aldrig havde rørt alkohol på det tidspunkt.
Nummer tre var endnu en efterskolekæreste, og ikke desto mindre forfærdelig. Nummer fire var endnu en efterskolekæreste, men vi blev faktisk sammen i et halvt år. Nummer 5 var... tjah. 6 og 7 var vel egentligt bare et uheld, begge to. Nummer 8 derimod. Det var et af mit livs bedste kys. Det var helt fantastisk. Det skete i sensommeren 2009. Det var nok egentligt også mit livs første forelskelse, første kærlighed. Første gang jeg turde sige: "Jeg elsker dig." Så endte jeg med at kysse på nummer 7 et halvt år mere, før jeg fandt ud af, at jeg bare blev mere og mere ulykkelig.
Nummer 9 var et væddemål, men vi er venner den dag i dag.
Nummer 10 var en sommerflirt, som ikke kunne forstå, at det ikke skulle blive til noget "uforpligtende".
Nummer 11 er min nuværende kæreste. Min kæreste gennem tre år.

Der er to, der virkelig scorer en høj karakter på den liste. Det er nummer 8 og 11. Derudover ligger gennemsnittet jævnt under 5. Listen er dog delt ind i udseende og hvordan kysset var. Det sjove er, at dem jeg har været forelsket i (nummer 8 og 11) scorer langt højere. De ligger og rammer rent på 10 i begge dele, begge to. Jeg bliver ved med at tænke om nummer 8, at det kommer jeg aldrig til at opleve igen. Til tider kan jeg stadig føle kysset på mine læber, for det var ren lidenskab. Det er også rigtigt nok, for jeg er ikke sammen med nummer 8. Jeg er sammen med nummer 11, og det havde da været mærkeligt hvis to personer kyssede på samme måde.
Med nummer 11 er det et helt andet kys. Det er ikke rå lidenskab (mere), men sådan mere et kys, der omfavner og indfanger alle de ting, der er mellem os, og de følelser vi har for hinanden.

Jeg har kun været forelsket to gange i hele mit liv. Måske skal jeg være glad for det, for nogle mennesker har aldrig været forelsket, men en forelskelse der aldrig fuldstændigt er blevet forløst er noget værre pis - også selvom jeg er kommet videre.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Listen er publiceret 16/08-2013 19:58 af Chelaish.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.