10 år siden

Tiltrængt ferie

Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Er ved at bage kage til arbejdet i morgen. Jeg har sidste arbejdsdag efter en efterhånden lang arbejdsuge. Det bliver rart at flyve syd på søndag.
Jeg har siddet og leget lidt med noget saran wrap til mine negle, så nu ligner det nærmest en form for marmor. Super sommer og overskudsagtigt.
Jeg har fået foretaget de sidste indkøb i dag - leggins, mave-gå-i-orden-piller og håndsprit. Man må aldrig gå ned på udstyr. Min kæreste stod og grinede ved siden af mig. Han synes jeg var dybt latterlig, men hvis det er ham der får dårlig mave, så er han nok glad for trang til at være dækket ind :)

Flere og flere på mit arbejde finder ud af, at mine forældre skal skilles. Endnu en gang får jeg bekræftet, hvorfor jeg ikke gider at fortælle det til nogen (så hvorfor gør jeg!?). De kigger på mig med de her medfølende øjne. For ja, det er da pissetræls, men det er som det er. Det er for det bedre, men det er jo svært at forklare andre. Det er jo svært at forklare dem, hvad jeg har set de sidste par år. Det er svært for dem at forstå, for oftest er skilsmisser ulykkelige. Jeg vil da ikke påstå, at denne ligefrem er lykkelig, for den påvirker da os i familien. Det gjorde den både dengang og det gør den fortsat. Jeg kan bare ikke overskue andre folks medlidenhed, jeg kan ikke overskue, at de synes det er synd for mig. Jeg burde nok lade være med at fortælle dem, at mine forældre egentligt overhovedet skal skilles, når jeg har det på den måde, men det er egentligt ret umuligt når arbejdet de sidste fem år har været vant til, at jeg kommer fra et samlet hjem. Så lyder det sgu mærkeligt, hvis mor kommer med sin kæreste, eller at min far har nogle ting.
I det mindste er der ingen, der prøver at fortælle mig hvordan jeg skal tænke eller føle. Det ville jeg slet ikke kunne håndtere. Mine tanker og mine følelser er mine egne, og folk ved ikke hvordan jeg har det. Folk skal ikke fortælle mig hvordan jeg skal have det. Sådan er det bare.
Desværre går en skilsmisse ikke bare væk, og folk finder ud af det før eller siden. Så hellere bekende kulør, mens det stadig er nyt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tiltrængt ferie er publiceret 05/07-2013 22:10 af Chelaish.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.