...Thi natten den er blid...

Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Havde en spændende og foruroligende drøm - Jeg tror virkelig, jeg ser for mange Cartoon Network-tegnefilm - hvor en ganske lille dreng på 8-9 år, som tilfældigvis var Joey fra serien 'The Following', var tiltrukket af mig. Og jeg kunne i drømmen ikke afgøre, om det var på en normal, beundrende måde, eller om det var på en usund måde.
Og jeg havde hele tiden i baghovedet, at hans far jo var et 'massmurdering fuckhead', så jeg tænkte, at der var meget stor sandsynlighed for, at han havde brug for en stabil voksen. Men så vidste jeg ikke, om det var forkert at give ham min e-mail-adresse, for hvad nu hvis han var sådan en mini-perv der ville chikanere mig.

So weird. Blev vækket af far, der ville have os ud til sig i næste weekend for at hjælpe med at reparere kvisten. Og hvordan fortæller man lige sin far, at man af sin psykolog har fået forbud mod at være sammen med ham i mere end 2 timer ad gangen?! Han ville jo tro, at jeg var et bløddyr, der ikke kunne træffe mine egne valg.

Faktisk ER jeg et bløddyr, og nok kan jeg træffe valg, men jeg kommer stadig til at træffe de valg, som er usunde for mig. Og at besøge min far i en hel weekend er usundt for mig. Slut finale. Jeg er aldrig glad når jeg tager derfra.

Søde sms'er fra Svigermor Storgaard hjælper. Jeg ved, at det er usundt at gøre andre mennesker til erstatningsforældre. Men det er ikke så mærkeligt, at jeg kommer til det.
Det er faktisk en helt naturlig reaktion for sådan et menneske som mig. Men derfor skal jeg undertrykke det lidt, alligevel.

Nå. Skulle man aldrig give sig til at læse 'Drageløberen'?

---

"Der må godt komme en LILLE borgerkrig i Egypten... Den skal bare være slut til vinter, så kan vi tage til Kairo igen i januar!" Oliver om konflikten i Egypten.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ...Thi natten den er blid... er publiceret 17/08-2013 10:37 af Marlene Grann (LiliMarlene).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.