20 år siden

Arvelighed?

Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Har været ved lægen med Emma her til formiddag. Tjaa...hun har udbrud af nældefeber få steder på kroppen, men nok til at vi reagere på det.
For et par uger siden fik hun børnesår på rumpen, som skulle behandles med salve og penicillin. Ak og ve...næste morgen, efter 2 x indtagelse af penicillin, lignede hun en der var blevet angrebet af en flok myg.
Det blev dog værrer i løbet af dagen, og vi kontaktede vagtlægen, som pt. har frarådet at hun får penicillin, da nældefeberen kan stamme fra det.
Nu får hun igen nye udbrud, og vi aner ikke hvorfor...udover at hun er disponeret for allergi, da hendes far lider af det samme + mere til.

Det er nu endt ud med, at hun skal have noget mikstur 1x om dagen, når udbrudene er på sit højeste, samt kan vi købe noget bedøvende creme, som stilner kløen.
Lægen, dvs. vikaren for vores egen læge, mener at hun inde for kort tid bør få taget en blodprøve, så det med sikkerhed kan siges, hvad hun er allegisk over for. Et liv uden penicillin kur er ikk lige det bedste. Ok, der findes alternativer, men sygdomme går hurtigere i sig selv med penicillin.

Først på året fik Brian's datter (min bonus-datter) konstansteret allergi, og hun får piller mod det, men hun er jo også det ældre.
Han synes dog, at det er træls, hvis de skal igennem det samme som ham, og hans allergi kom først i udbrud i hans voksenliv.
Nå, må bare se tiden an *S*

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Arvelighed? er publiceret 07/08-2003 10:57 af Milea.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.