10 år siden

afslag. :(

Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
10 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
10 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
29 dage siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Ja, så fik vi afslag igen på vores fantasy-manus. Øv altså. årsagen? ikke noget konkret. De skrev at de havde mange fantasy-serier som de var i gang med at udgive, så de valgte at bruge deres økonomiske ressourcer på dem.
Tja, det er vel også fair. Men vi fik ikke så meget som en kommentar med på vores manus, og det er hvad der genere mig mest. Ja, jeg ved godt at de får en masse manuskripter ind og de har selvfølgelig ikke tid til at kommentere på alle, men jeg kan nu bedst lide de afslag, hvor man får noget at arbejde videre med.

Men et eller andet sted tror jeg nu de var ærlige nok... De indrømmede at de kun havde skimmet historien, så det kunne jo godt stemme overens med at de allerede fra begyndelsen vidste at de ikke havde finanserne til at udgive endnu en serie. Det kan selvfølgelig også betyde så meget andet ...

Men det rammer nu alligevel hårdt, når man får et afslag. Det er vores 6. afslag, og det skræller jo lidt af selvtilliden hver gang. Vi har allerede sendt den videre til nyt forlag, men forhåbningerne er ikke længere så høje. Men håbet er der da stadigvæk, som en lille glød indeni.

Men 1 ting ved jeg: Den bliver udgivet engang. Hvis ikke hos et traditionelt forlag, så gør vi det selv som e-bog. Vi har bare ikke opgivet de traditionelle forlag endnu.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget afslag. :( er publiceret 29/07-2013 16:22 af t.sanddahl.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.