Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Det er mine tanker lige pt. er jeg kommet på den rette hylde?
De sidste 14 dage har jeg, imod min sagsbehandler, læge og fysioterapeut's anbefalinger, valgt at være i et praktik som rengøringsassistent 12 timer om ugen. og ved i hvad? Det kører bare super!
jeg er træt når jeg kommer hjem. Selvfølgelig er jeg det, men ikke mere end at en time på sofaen kan kurerer det, og så har jeg igen energi til at nusse herhjemme med opvask, oprydning, støvsugning og endda også lettere havearbejde! Selvfølgelig ikke det hele på samme dag, men det havde jeg heller ikke forventet. Det er fantastisk!
Jeg er så også nødt til at holde pause hver time, mens jeg er i praktik, men pyt med det. Jeg kan arbejde med rengøring! Hvor er det bare fantastisk at finde ud af. Jeg kan noget, som alle de kloge hoveder var overbeviste om at jeg ikke kunne! men hvorfor skulle jeg ikke kunne det? jeg fungere bedst efter en hård gang styrketræning, og rengøring ER fysisk hårdt, men jeg har mindre ondt, end i den periode hvor jeg var på kursus. Min krop fungere bedre, for hjernen er ikke træt, og jeg er god til at gøre rent. jeg kan bruge en del af min uddannelse (social- og sundhedshjælper), hvor vi har lært om korrekt rengøring og afbrydning af smitteveje. Det er vidunderligt at kunne bruge sin viden på at gøre et godt stykke arbejde, og jeg har endda formået at lære fra mig til den rengøringsansvarlige. En vidunderlig følelse.

Så jeg er glad og fuld af forhåbninger for fremtiden, for det er svært at finde et flexjob, men jeg er overbevist om at det bliver en hel del nemmere nu, hvor jeg kan tage et rengøringsjob. Mange rengøringsjob er jo på få timer, så det burde kunne lade sig gøre. :) Nu skal jeg bare finde jobbet!

Men hvad er der ellers sket i mit liv? Ja, nu kan jeg ikke huske så meget af hvad jeg har skrevet i de tidligere dagbogsindlæg, men knægten skal gå i 1.klasse igen efter sommerferien. Han har fået Cirkadin for at sove, og det har hjulpet ham helt utroligt meget. Han kan bedre tackle dagens udfordringer og han tør mere. Utroligt at det var alt hvad der skulle til for at få en normal søvn. Han falder i søvn på maks 30 minutter, for det før var minimum 2½ time. Dejligt! Jeg har stadig svært ved at finde ud af hvad jeg skal bruge aftenen til. :P

Men ellers ikke noget nyt her fra. Jeg har ferie nu, og den skal bruges på hus og have, både her og hjemme ved mine forældre. I aften skal vi grille sammen med en kammerat, og det bliver bare så hyggeligt!

Fortsat god sommer derude! :D

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget den rette hylde? er publiceret 12/07-2013 16:48 af t.sanddahl.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.