9 år siden

er det tilladt at knække nu?

første skoledage og leven...
Michala Esch...
13 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
7 år siden
råb
Halina Abram...
4 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
8 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
6 år siden
den første dag år 2013
bondeven
9 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
9 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
9 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
7 år siden
Anden bog started
JesperSB
1 år, 5 måneder siden
Jeg har kæmpet hele aften. Kæmpet for at være rolig. Kæmpet for at få knægten til at være rolig. kæmpet for ikke at blive sur, eller begynde at græde. Kæmpet for at få hans aggressioner dysset ned. Kæmpet for at han IKKE skulle vinde kampen.

Og det har kostet! Jeg har hovedpine nu, er træt langt ind i knoglerne, har smertejag i arme og ben, og det øverste af min pande, min ene næsefløj, samt en plet oven på hovedet sover og huden er følelsesløs der. Pseudo-attack. :(

Og nu sidder jeg her i min sofa og NYDER stilheden. Ved at jeg burde slæbe mit korpus ned i sengen, men orker ikke. Orker ingen ting. orker ikke engang at græde. Jeg er så TRÆT! træt af at kæmpe. træt af at knægten ikke vil sove i sin egen seng. Træt af den opførsel han pludselig har sat for dagen. træt af at han ikke vil høre efter. træt af at bliver så sur bare fordi han får et nej. træt af at han kaster med alt muligt, og træt af at han skælder sig selv ud, så snart vi siger at han ikke kan være bekendt at blive ved med at opføre sig sådan, når vi har sagt han skal stoppe.

suk... er det tilladt at knække nu?

Men lidt gode nyheder har jeg da også. møde med PPR d. 11 juni. håber virkelig at der kommer noget godt ud af det møde!
Og så har jeg talt med lægen omkring muligheden for at få udskrevet melatonin til knægten. Det lød som om at det ikke var et problem. Han skulle bare lige finde ud af den rette dosis, og til det, skulle han snakke med en børnepsykiater. Så jeg ville høre nærmere. Jeg håber det bliver i morgen!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget er det tilladt at knække nu? er publiceret 30/05-2013 23:11 af t.sanddahl.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.