Bælte

Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
8 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Hey dagbog,- Jeg var lige nede på markedet, der var en masse boder..jeg kiggede efter et bælte til mine bukser..fandt et til en 50 kr..der måtte godt have været lidt mere spræl i det..uden at det blev cirkus.

der var mange folk der, tempoet var langsomt..og jeg kunne mærke min indre Jester, - der begyndte at smile, imens albuerne blev spidset. en bod var der en der kom hen og sagde, at de kostede 200 kr..sagde jeg bare kiggede..så kom han tilbage og sagde 100 kr....sagde der var en anden bod hvor man kun blev snydt for halvt så meget..også gik jeg tilbage dertil og købte den...selv om den som sagt, godt kunne have haft lidt mere spæl i sig..

23:47 - Min indre Jester er vred, - jeg har lyst til at give nogle folk igen..når man skader mig, så er det bedre at man slår mig ihjel..ellers kommer jeg tilbage efter hævn..og jeg husker alt..

fra pædagoger der sidder og klapper hinanden på skulderen, og fortæller hinanden hvor gode de er,..at de aldrig ville have slået den mand ihjel..hvis de ikke havde gjort hvad der blev budt dem..but they did! Guilty! selv håndlangere er skyldige.

og når jeg ser på lærerne på uddannelsen, så ser jeg arrogancen..den skal jeg nok stikke i..jeg tænker..folk som ham, der forsøger at gøre sig vittig på andres bekostning..hvad hvis man i timen..efter han har gjort det sagde, om han led af dårlig selvtillid siden..how fun would that be :o) Guilty.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bælte er publiceret 10/08-2013 15:14 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.