7 år siden

Det er som det er

Once upon a time
Morten Aske ...
8 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
8 år siden
Luftforandring.
Neola
5 måneder, 22 dage siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
8 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
7 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
5 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
7 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
6 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
6 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
5 år siden
Torsdag
Mille Larsen...
4 år siden
Hjem igen
Salomon
6 år siden
På falderebet
Sean
8 måneder, 20 dage siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
7 år siden
Bogfinke
Peter
6 år siden
Israel
Salomon
6 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
5 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
7 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
7 år siden
Føler mig helt omtumlet efter dagen sker det igen som tidliger at der vælter rundt med håndværkere på arbejdspladsen og alle vil lige have en bid af mig for de kan komme videre.

Efter arbejdsdagen stod jeg ved broens garage og var ikke helt afklaret hvad er det jeg skal nu?
Jo min datter ville holde fest og skulle have borde og stole lerveret. ringede til hende og fik at vide festen var udsat til næste år..

gav mig til at spænde traileren af igen kom så i tanke om det spabad jeg har fået forærende af min lillebrors venner på toppen af danmark. på med trailer igen. ringede til spabad Morten men de var i fredrikshavn og badet var ikke taget ned endnu.. synes ellers bestemt billedet på fb af karet var udendørs hmm men vi blev enige om de havde de vil få det taget fra til næste uge.. glad ved ikke have dårlig samvittighed om spaen stod i vejen ved dem:-)
det føre jo så til tanker om hvad skal jeg med et spabad hmm men det skal da ikke smides ud så legebarnet i mig sagde haps ved ikke helt om det betyder det kommer til at stå udendørs eller om jeg bygger et hus til det ? MEN HAPS ihvert fald..

nå gik endnu en tur om traileren og fik tanken nå ja min eks ønskede grangrene havde nær kørt derfra med arbejdsplads garagen stående åben men opdagede det.

så op til min mor lave aftensmad, som altid hyggeligt.

så hjem til skovhuset men nu er der jo mørkt så svært ved at tage mig sammen til det der gran har hvis også mest rødgran specielt når det skal findes i mørke..
Ringede til eks spurgte om rødgran kunne bruges, fik opgaven sparket af og nu holder jeg så med trailer jeg ikke lige skal bruge hmm kunne have ladet den stå på arbejdspladsen..

så røg tankerne til min kærestes datter Irene hun er røget i klammeri med hendes udlejer og ja det er i den grad uholdbart taget over hendes badeværelse røg ned under stormen og udlejeren kommer ikke fikser det så nu er det lyse træloft blevet mørkt af fugt og loftetbrædrene udvidet så meget det står ned i en bue..

Jeg skulle så hjælpe hende med at kigge på en anden lejlighed ny udlejer virker meget reel men der er også problemer lejligheden fugt i lille kammer med vaskemaskine, udlejer har fået lavet en rapport om fugtproblemerne, og nu er jeg kommet til at love mig til sønderjylland fredag formiddag for sammen med Irene se om den nye lejlighed kan bruges..
Jeg kommer så til at tage turen til sønderjylland alene kæresten kan ikke overskue hun holder julehygge dag d 30 nov.
Lørdag skal vi til aalborg på Nordkraft skal vi se Jakob Ejersbo "Eksil" og "Liberty" opført som teater..

egentlig skulle jeg også have snakket med HK socialrådgiver om min kærestes sag om afvist førtidspension hvis vi skal klage over afgørelsen skal det jo være snart mennn lige nu føler jeg mig bare slæbt igennem livet..

Måske skal jeg huske ordene fra bogen "den hundredeårige "det er som det er og det blir som det blir"

god aften til jer alle
SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det er som det er er publiceret 20/11-2013 21:04 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.