10 år siden

brev fra ydelseskontor

Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
2 år siden
Kompleks Post-Traumatisk ...
Ansu Orheim ...
9 måneder, 5 dage siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
vi er kommet til det nordjyske klar til morgendagens teaterforestilling.. er blevet totalt rystet idag over brev fra jobcenteret ydelseskontor nu Karen skal starte på resurceforløb først læste jeg betingelserne og forventede en månedlig fald i ydelser på ca 10.000 kr nu har de så regnet på det og kommer ud med ca 17000 mindre udbetalt pr måned eller rettere ikke en krone fra det offentlige fremover skal hun leve af hendes privat tegnede tabt arbejdsevne forsikringer..

Ved ikke helt hvad jeg skal gøre ved det, men nu går den altså ikke længere skal have fat i fagforeningen hurtigst muligt høre om vi kan klage over den der afgørelse om ikke få førtidspension.. det ville dog også havde betydet økonomisk nedgang men slet ikke i stil med den vi nu står over for..

og ud over det økonomiske ja så bliver min kæreste altså syg af tanker om fremtid ja som i sikkert har hørt har hun i tiden det ret svært med om hun nu kan blive klar til julekomsammen med hendes nærmeste familie her lørdag d 30.. og jaaa vi kan hvis ikke klare mere lige nu ØV altså..

God aften til jer alle
SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget brev fra ydelseskontor er publiceret 22/11-2013 21:58 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.