10 år siden

HÅB

Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Hmm ja nu mens jeg var ved at kigge på alt det der energiforbrug i huset er jeg jo så faldet over varmtvandsbeholderen som altså er elektrisk den bruger ski 5000 kr strøm om året..

Så sidder og overvejer om jeg skal sætte solvarme op umiddelbart koster det sikkert 25.000 og med solvarmeanlæget følger vandvarmer tank med tilslutningsmulighed for både sol og træfyr og umiddelbart tror jeg at jeg vil kunne spare en del hver år og når jeg så på samme tid kan lege er det ikke helt ringe. (må hellere vente på ro på økonomi).

Så ser det ud sagsbehandleren ved Vejle Kommune nu efter vores mange snakke vil forsøge få min langtids stress kæreste (siden sep 2010) på seniorførtidspension.
Men for at få seniorførtidspension ser lovgivningen sådan ud man skal dokumentere man har haft 25 år på arbejdsmarkedet, og min kæreste blev udlært i 1973 og har arbejdet lige til hun blev syg så umiddelbart ikke et problem, menn så alligevel dokumentation..
Idag har jeg så haft mange snakke spurgt om fagforening a kasse eller bare nogen kunne dokumentere men nej.

Vi kan sikkert let dokumentere de 21 års arbejde på hendes sidste plads på en lønseddel, menn det før 1989 jaaa fandt så ud af Skat ligger med selvangivelser fra 1984 og frem så håber vi at det er nok til at dokumenter... tror vi er heldige..

Alligevel kan jeg ikke lade være med at tænke på andre borger skal bevise 25års og får brug for nogle arbejdsår før 1984 jaaa er det så begrundelse for de ikke kan hjælpes at de ikke gemte alle lønsedler ansættelseskontrakter hmm..

Vi overvejede faktisk en udflugt til vensyssel i weekenden men umiddelbart tror jeg snestormen gør vi ikke henter Glansbilleder Nord for Hirtshals denne weekend..

Men behøvs ikke gå ledig har et toilet der lige skal skiftes:-)

Nåå sikke jeg da er kommet igang og smidder jeg det ikke snart ind bliver det jo godmorgen:-)

Sov godt derude
SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget HÅB er publiceret 17/01-2014 00:06 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.