7 år siden

Dysten er afsluttet.

Lana Del Rey
Christacia
8 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
8 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
8 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
6 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
7 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
5 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
6 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
6 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
5 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
9 år siden
Så var det i dag, at Maliq og jeg skulle udveksle afslutninger på hinandens rim. Maliq skulle afslutte 'En indskyders skæbne' og jeg skulle afslutte 'Hjem til lillemor'.

Det er en god øvelse at skrive sammen med andre. Udfaldet er ikke altid givet, og det er det der gør legen så interessant. Min lille 'indskyder' gik en værre skæbne i møde efter at Maliq havde haft fingrene i ham. Jeg tror han nu er fuldstændig desillusioneret, og fra at være en produktiv mand i loklalsamfundet, endte han med at blive et behandlingskrævende individ, der sikkert til sin (alt for tidlige) død vil indgå i kommunens og amtets budgetter.

Bonden i 'Hjem til lillemor' blev til slut ramt af selverkendelsens klare og afslørende lys. Var han en stakkel? Næppe. Modsat 'indskyderen' levede bonden et svigefuldt liv. Nemesis så det og bonden kom til at bøde. Sådan kan det gå...

Det har været nogle sjove dage. Tak til Maliq, fordi hun ikke var mere forfængelig omkring sit rim, end at hun lod mig supplere med en alternativ afslutning.
Nu håber jeg blot ikke, at administratoren på fyldepennen.dk sletter vores indlæg. Normalt må man åbenbart ikke indsætte rim i sine kommentarer, men da vi begge var indforstået med arrangementet, bør der jo ikke være noget problem i det.

Nu vil jeg afslutte dagen med at renskrive og redigere i min novelle 'Broen'. Den vil ikke blive lagt ud i dette forum, men kommer til at udgøre en del af en novellesamling, som forhåbentlig bliver klar til udgivelse i indeværende år.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dysten er afsluttet. er publiceret 29/01-2014 22:40 af Falcon Dove.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.