10 år siden

Ambivalent

Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
28 dage siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Har i denne sygdomsforløb været ved at blive tosset over de begrænsninger min krop har givet! Det er ikke som når både krop og sind lukker ned i mine depressionsperioder, hvor passivteten er en naturlig faktor! Er dog derhenne nu -hvor jeg forventer at starte op på halv tid! Skal lige se og ikke mindst mærke, hvordan mit maveskind reagere ved den fastlåste stilling, og ikke mindst ved løft!

Apropos arbejde. I forbindelse med opdatering af vores anlæg, blev der holdt vognkontrol! Dvs. at trafikudvalget gennemgår bilen og fører for fejl og mangler! De pålagte papir, samt afmærkninger var bare i orden-hvilket jeg også sætter en ære i at have. Men... Claus' polo var lidt forvasket hvid, så det skulle ikke gentage sig! Det gør fysisk ondt på ham at købe tøj-hvilket et par gange har resulteret i at jeg har givet ham et gavekort! Ikke dermed sagt at han ligner en vagabond-for det gør han bestemt ikke.
Ligeledes i forbindelse med opdateringen blev der lagt et program ind, som med SKATS og politiets accept kan afskaffe vores trafikbøger! Dvs. at vores vagter vil blive afløst af print fra bilen-hvilket jeg jubler lidt over! Ikke pga. udgifterne til trafikbøgerne, men pga. det vil være en sladrehank mht. timer af den enkle chauffør! Vi er underlagt 11 timers reglen, men det er der nogen af mine natlige kollegaer der ikke kan finde ud af! Det er fuldstændig grotræsk at vognmænd lader deres chauffør køre imellem 14 og 18 timer i streg! På et tidspunkt var der en artikel i DTR, hvor der var beskrevet hvordan en chauffør en nytårsnat havde lavet 10,000,00 kr. Der var en kopi af hans print, hvor jeg kunne se at han havde kørt i 24 timer uden pause. Det fik mig straks i blækhuset, og jeg skrev en mail til direktøren for DTR. Fik en mail tilbage, hvor hun beklagede at de ikke havde været mere obs. på chaufførens køretid! I næste medlemsblad var der også en beklagelse, så jeg tror at der har været andre der også har reageret.

Det var min lillebrors fødselsdag i går. Det er lang tid siden jeg har set ham i gadebilledet, med den sædvandelig smøg i mundvigen, en øl i den ene hånd og en plasticpose i den anden! Vi har aldrig haft ret meget kontakt, men han var også den af os børn der trak det mindste strå efter vores mors død! Har kontakt, sparsomt, men kontakt med min tidl. stedfar, som fortæller hvordan det går min bror! Situationen omkring lillebror, gør min tidl. stedfar meget ked af det og jeg forstår det om nogen.! Håber han trods alt har haft en god dag!

Claus er ikke hjemme, så skal der bare ske noget!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ambivalent er publiceret 02/02-2014 17:11 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.