Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
5 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
6 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
4 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
7 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
7 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
6 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
9 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
7 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
6 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
5 år siden
The same old storie
Julia Stampe
4 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
9 år siden
er vildt flad efter denne uge
Mandag på vej mod nord snakkede jeg Søren, om at biler jo stort set aldrig punktere og mange nye jo end ikke har reservehjul.. jeg skal aldrige sige det mere...

For tirsdag startede med flad bil den stod på fælgen, og det en dag hvor jeg skulle på genopfriskningskursus (L-aus) arbejde med strøm uden komme galt afsted..
men huhej hvor jeg fik fundet det lille trillebørreservehjul frem og fik det på i en fart, så nåede kursus i sidste sek.. nåede så ikke tanke brændstof..
efter kursus 1/2 årligt medarbejdermøde skift til bedre hjul og så sydpå med trailer, hvor politiet bad mig dæmpe farten, hmm ikke let køre til vejle med 80km/t..

Har også fået snakket med 2 ejendomsmæglere om salg af min mors lejlighed så de kommer med hver deres bud på næste onsdag.. samtidig forsøger jeg rette detaljer i mors lejlighed få lys i spottene købe nyt håndtag til køleskabet mm..

Har besluttet mors lejlighed skal fotograferes fredag d 28 så aftenen før skal vi rydde op fjerne rode møbler så hjemmet bliver så pænt som muligt.. hold op så meget krimskrams .. så mit samlergen er ikke fra fremmede:-)
Lørdag d 1. satser vi så på bliver flyttedag for mor, har så opdaget jeg samme dag har lovet mig som hundedommer og ja har skrevet meldt fra mennn ja har lidt dårlig samvittighed for havde jo lovet..

Idag lappe hjul hente nye lagner flytte mors tlf, snakke med vejle kommune, der brokker sig over vi ikke har udfyldt et parpir mennn jeg tror det drejer sig om det vi udfyldte sendte lige efter vi var til møde med dem d 3 dec.. min kæreste har ledt efter parpirene hele dagen, hendes hukomelse kunne ikke huske det må være dem vi har sendt til dem en gang..

Godt jeg nu har fri nogle dage føler mig altså ret flad hmm der kommer godt nok et par børnebørn håber vi klare den..

God aften til jer alle
SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Flad er publiceret 14/02-2014 08:43 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.