Skammer mig ikke

sov lidt længe
Kenny Raun (...
6 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
6 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
3 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
7 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
4 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
4 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
6 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
7 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
8 år siden
Trods ære og respekt til mine børn, så gjorde jeg det alligevel! Specielt efter en skrev til mig." Kan du ikke gemme en i den buket, du måske har med," var der ikke langt fra tanke til handling! Besluttede mig for, at det som jeg ikke fik sagt med ord, fik hun som den sidste hilsen! Prikken over i'et var, da jeg kom til at tænke på dengang det kom mig for øre, at hun havde sagt " forstår sku godt at hendes mor (min) tog sit eget liv med de børn hun (jeg) har! Har en god følelse med min handling, og fortryder ikke! Det var dog flere buketter med gule farver, men dem forbandt jeg med årstiden grundet den kommende påske! Er normalt ikke sart mht. lugte, da jeg er vant til lidt af hvert på mit arbejde, men der var ingen tvivl om at der allerede var nogen som havde varmet op! Under den kirkelige ceremoni pressede tågerne alligevel på! Ikke grundet af denne, men tilbageblik på min fars begravelse!

Har været ved en diætist, og skal i dag til den første holdmøde vedr. " vejen til vægttab. Ved det første møde beskrev diætisten mig som vegetar! Har igennem noget tid, har haft mindre lyst til kød - hvilket er et problem mht. indtagelse proteiner! Er blevet foreslået at spise skyr - hvilket har et lavt fedtindhold, samt er fuld af proteiner!! Det har taget et par dage at vende mig til konsistensen, som næsten er som cremefraiche!

På vejen hjem fra mødet, køre jeg forbi Netto og køber 30 agurker til 3 kr. stykket. Der er ikke noget bedre end Claus' hjemmelavet agurkesalat!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skammer mig ikke er publiceret 09/04-2014 12:15 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.