I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
5 dage siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Grunden til at jeg blev forfatter er mange, men de to bøger jeg allerede har udgivet har en grund i sig selv. Jeg er vokset op under tragiske omstændigheder som senere førte til at mit sind blev svækket. Jeg har skrevet begge bøger i håb om at hjælpe andre og bare at kunne ændre et enkelt menneskes skæbne vil gøre mig lykkelig.
I dag skal der ske noget som har været den værste beslutning i mit liv. Det er også en konsekvens af at jeg blev misforstået da jeg for over ti år siden søgte om hjælp. Mit helbred er blevet stærkt svækket af fejl - og overmedicinering at jeg har skullet vælge imellem mit eget eller mit kommende barns liv.
Dette er et lille indblik i min noget så tragiske historie. Til det vil jeg sige at jeg den dag i dag (udover det der skal ske i dag) har det godt. Jeg kæmper for alle svage i samfundet og jeg kommer frem med meget skarpe meninger i mine bøger. Jeg er både ambassadør, mentor, foredragsholder og leder af en ungegruppe. Jeg bruger mine egne erfaringer til at hjælpe hvor jeg kan. Jeg siger altid at jeg altid vil kæmpe for det jeg synes er forkert og det vil jeg altid holde fast i..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget I dag sker det utænkelige er publiceret 04/05-2014 07:15 af Henriette Heesch Hansen (heesch83).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.