9 år siden

ferie

So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
11 måneder, 29 dage siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
2 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Er altså helt flad nu igår (onsdag) tjaa hvad skete der vågne i skovhuset, handle oprydning i en grad jaaa men det er vel min skyld min mors sager roder endnu.. havde så min mor børn svigerbørn + malteserhunden Buster til gril aften det var bare så hyggeligt..

Min mor fik et kig på alle handes ting i carporten og ønskede ikke noget med sig dejligt tror det giver mig ro at nu er det mig der kan sortere resten uden tanke for hvad min mor ønsker sig :-)

Nikolaj og svigersønnen Christian havde lånt bilen igår eftermiddags for at køre stort billede og affald da den kom tilbage virkede elrudehejset ikke.. en sikring tænkte jeg, men sikringerne til elruder var bare tip top.. øv tænkte jeg skulle jo bruge bilen.. Men Efter et par opringninger i morges fandt jeg et værksted der havde tid trods ferietravlhed, det vidste sig være sikringen til bremselyset hmm mærkeligt mennn pyt er lykkelig for det nu virker..

Idag har vi så vasket campingvogn den var grøn og næmest gået i et med skoven hen over vinteren. og indeni var der fyldt med visne blade.. jeg var meget overrasket over den kunne blive pæn igen..

Varme faldt for fristelsen og har for første gang brugt varmepumpen i skovhuset til afkøling og jaa det gør den ski fint såå man følte sig helt frisk.. men det er nu ikke meningen jeg skal bruge støm til afkøling FY..

Nu er Campingvognen så flyttet til vejle, imorgen skal vi vande blomster her sætte campingvogn op til Odder Hvor Annie Peter og drengene skal låne den.. ååå derfra mod nord Lørdag Kirsten (nieces) Rene bryllup højt mod nord (Hjørring) så er den uges "ferie" snart brugt..

God aften til jer alle

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ferie er publiceret 10/07-2014 22:09 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.