Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 6 dage siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Hej dagbog, - det ender med at blive 2 kvinder, der erstatter min ven og chef. jeg læste i øvrigt, at en barbie historie var blevet trukket tilbage, fordi barbie i historien ikke kunne finde ud af computere. Barbie, skal jo være en kvinde der kan alt... :) handle kraftig osv...det er også fint nok, - men kunne de så ikke lave barbies veninde, - hende der tror, at alt IT er noget fanden har skabt, - og at man bliver voldlig af at spille..for den type møder jeg ligeså ofte..så nytter det ikke at sige, at IT er hvad du gør det til..og det voldelige burde man måske nærmere finde forklaringen på, hos den ubehagelige sandhed, - at der bare ikke var noget menneske, vedkommede kunne finde et par pejle mærker hos..eller noget andet socialt..Det virker sgu som had til det fremmede eller til homo'erne..som angst på baggrund af det de ikke forstår.

Jeg tog en Iq test, meh, scorede 4 point lavere end jeg plejer..bevars, jeg lægger stadig godt, men meh..jeg trøster mig med, at testen ikke var særlig stor..

Jeg fik lavet et par ipadens igen idag. - men ellers ikke det store..selvfølgelig fik jeg hjulpet et par..hvis "liv" jeg reddede..jaja..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det ubehagelige er publiceret 25/11-2014 18:32 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.