Spejle
Marie Martin...
7 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
7 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
1 år, 11 måneder siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
5 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
2 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
13 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
9 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
4 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
5 år siden
Hej dagbog, - jeg er så træt, at jeg går i seng lige om lidt. Det har været en anstrengende dag, - og jeg klare kun lige, at holde mig selv så langt oppe, at jeg kan gå fremad.

Jeg fik lavet en ipad igen idag, - dem har jeg nu efterhånden fået lavet en del af, - den lille dreng blev glad, da jeg på samme dag fik fixet glasset i hans ipad..som den blev smadret.

en havde fået en stjålet, så jeg gjorde en anden parat, - så de blev også glade, da de kom til mig, og jeg allerede havde gjort en klar til ham.

en pædagog har lige skrevet til mig, at hans fars computer fejler noget..og han gerne vil betale for at jeg kommer og kigger på den.. - jeg kunne dog ikke finde på at tage penge eller noget..jeg ved ikke engang om den kan fixes..ja, det er mit altid nærværende skepsis..som for det meste ender med, at jeg klare den alligevel..men, jeg frygter hybris.

Det er også slut på den mentor ordning jeg kom under, - ikke at hun nogen sinde har været mentor..du kender mig, - i do what i wanna do..que, adams family musik...hun skrev også, at hvis jeg ville snakke med noget om min depression..så skulle jeg bare sige til.. - kommer ikke til at ske. jeg har sagt hvorfor.

nå, men ellers kigger jeg lidt efter en app, der kan hjælpe på de problemer lærerne nu har, når de ikke kan vise deres ipads på tavlen..pga kommunens nye internet opsætning.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ordning forbi er publiceret 16/12-2014 20:36 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.