Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 22 dage siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Jeg ved præcis hvad jeg skal lave i dag, dagens to-do er nøje beskrevet.

Jeg har strøget langt de fleste overspringshandlinger fra listen, mangler bare lige den sidste, inden turen går fluks til Adobe Illustrator og flowdiagrammer.

Jeg var til spring onsdag, med hesten. Og i går torsdag. Han var som en drøm i onsdags, og det var ellers imod alle odds. Grundet hans nedtur i ryggen, har han haft fri over jul og nytår, ligesom jeg har holdt ridefri.

Tog i stalden i god tid, så vi kunne hygge os. Hygge os er fysisk kontakt med strigler, massage og udforskning af nye ynglings-kløsteder. Han er så småt begyndt at fælde, så der er flere og flere af de gode steder. Jeg fik striglet og børstet, klippet ørerne, tjekket øjnene, vasket hans småskrammer og han stod stille på sin egen nysgerrige måde, og fandt sig i det hele. Ingen uro. Jeg er særdeles stolt af min lille fyr. Fra ikke at stå stille et splitsekund, til at stå og finde sig i alt. Bare alt. Der er ikke et sted på kroppen jeg ikke må pille. Fik sadlet op og endda også læsset alene - succes! Det troede jeg ikke jeg kunne, men der tog jeg så åbenbart fejl. Og han stod pænt i traileren og ventede og åd sit hø. Ingen problemer med uro, spark eller anden ballade.

Vi kørte efter læsning af hest nr 2 - afsted til træning. Hun hoppede op og skridtede afsted sammen med en af de andre - de skulle på før mig, eftersom de hopper noget højere og min ikke helt har kondien på plads endnu. Den plan gik ikke, efter at jeg havde skridtet lidt rundt, blev vi kaldt ind og endte med at hoppe sammen med de andre. Som er temmelig gode. Sådan føler vi ikke helt vi er endnu, så det var klart med en klump i halsen. Fik snakket med træneren om det, at klumpen i halsen sad der som et minde fra en lignende tur hos forrige træner, hvor det mildest talt var hæsligt. Ingen diskussion, ingen kommentarer - kun en forsikring om at det skulle vi nok få arbejdet væk - jeg skulle bare lige øve mig i at slippe det. Så det gjorde jeg så. Og det gik. Det ikke bare gik, det gik super godt. Ikke skyggen af ballade, ikke skyggen af nogen løjer overhovedet. Simpelthen så fedt.

Torsdag tog vi afsted til spring igen - det er yderst sjældent at han får lov at hoppe to dage i træk, men efter opfordring fra begge trænere, tog vi afsted. Og han gik super fint igen. Springene er ikke så høje, men vi havde et helt fantastisk flow og en fed rytme rundt på banen, med perfekt linieføring hele vejen rundt. Ingen slinger, ikke noget pis.

Under overfladen kunne jeg mærke at han havde ophobet en gang energi, men den tager jeg mig af i dag, han må en tur i longen og krudte af inden jeg kravler op, og så er den ged forhåbentlig aflivet et par dage endnu.

Ridemotivationen er vendt tilbage for fuld fart. Vi skal til stævne om to uger, og jeg er fuld af forhåbning om, at det nok skal ende med at gå godt. Weekenden efter er der stævne igen. Jeg glæder mig som et lille barn.. Vi er igang igen, ikke bare sådan lidt for sjov, men sådan rigtig, igang igen.

Det er SÅ fedt :-)

Nu; Adobe Illustrator!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Finurlig fredag.. er publiceret 23/01-2015 12:22 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.