Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Anden bog started
JesperSB
2 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
2 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
11 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Hey dagbog, - ja så fik jeg taget mig sammen til at skifte den lydledning inde i ipaden. Jeg kunne ikke trække den længere, - jeg søgte ellers en video der kunne vise mig en der gjorde det, men jeg kunne ikke finde det..der var et par ipad 1 generation audio jack repairs..men ingen generation 2.

Det var ikke så svært, lidt..det var mere frustrerende, for de små ledninger skulle sættes på plads..hvilket skulle gøres med pincet..også var der risikoen for, at det der skulle klickes på plads, gik fra igen. - og ja, jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre..jeg arbejdede mig bare fremad, fik den skilt..også arbejdede jeg mig tilbage igen med den nye..også endte det hele med at virke..Jeg regner med fiasko hver gang, - så bliver man ikke helt skuffet..og når det så virker..ja, så kan man hæve armene og sige YES! - jeg gjorde det, et hak i bæltet..det kan jeg også nu..

jeg gætter på, at der i stigende grad vil blive brug for folk der kan fixe ting. - så andre kan bruge det, og evt købe det.

på den anden side, går det stadig lige dårligt. Mine Yes, er afmålt glæde, for jeg ved underlæggene godt, hvad der betyder noget..og rule 1 er ikke opfyldt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget fixed er publiceret 27/01-2015 19:04 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.