Træt i benet

13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
7 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Hej dagbog, - Jeg vågnede i nat, med en følelse af en blodprop i benet. 1 sted, det gjorde ondt..men langsomt gik det over..så jeg fik ikke sovet så godt, efter jeg vågnede et par timer før jeg skulle op. hey no surprises..gik af h til i dag..

Så tv igår, på min nye 40" - did you notice that the child looked unhappy in that mothers lap? jo men...did you notice the face at all, not once, did it look back at its mother, for a safe base..? tells, if this was a card game,..everybody lies.

fik fixet den hjem knap på den ipad fra igår, - der var endnu en lille, med en ipad med problemer..det viste sig, at hvis jeg fjernede limen på en hjem knap..den gamle der sad i klumper under..så kunne de 2 dele der skulle samles nå sammen..også satsede jeg på mit følelse..og limede de 2 dele sammen på glasset med super lim :) worked like a charm..one happy girl.

startede igen dagen på arbejdet med at sørge for, at nogle kunne vise noget med projektoren..

en jeg har hjulpet lidt med noget computer, kom ned på mit kontor sammen med konen for at vise mig deres nye lille baby...hun sov trygt, - så små hænder..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Træt i benet er publiceret 28/01-2015 21:49 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.