9 år siden

Hobbyer

Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Hobbyer hmm har jeg mon overhovedet nogen..

Kommer til at tænke på min far der sagde "jeg har fået en ny hobby den hedder Kirsten" det var i 1984 hvor mine forældre fik deres første barnebarn..

Familie fylder rigtig meget i mit liv har selv 3 børn og min kæreste har 5 der til nu har givet 7 børnebørn og der går sjællent en weekend uden vi ser nogen fra flokken..

Gør det selv, nusse rundt fordybe mig i små forbedringer i hjemmet, ligeledes skal der saves en del brænde hvis ikke vi vil fryse,men har det rigtig godt med at nusse smådovent rundt, på en måde andre påstår jeg knokler..

Badekaret sådan altså udendørs har jeg sikkert dyrket i 20 år, og i søndags gik en drøm i oplevelse ligge i badekaret under åben himmel kigge på en stjerneklar nat et ben op af karet i kulden til nedøling af kroppen i det skoldhede vand.. efter badet stå op gennemvarm som fra en sauna træde ud på sneen der smelter under mine fødder.. Bad og sne var drømmen sååå får vi mere sne denne weekend kan drømmen gentages :-)

Hundeliv har jo gået en del op i hundesport og hundetræning, det dyrkes ikke så meget mere men hænger da i med med fligen af en negl, når jeg 5-10 gange om året bruger en dag som dommer inden for DCH lydighed..

Ja det var hvis tankerne om det der HOBBY

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hobbyer er publiceret 30/01-2015 07:20 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.