7 år siden

tagboks på mm

Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
8 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
9 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
10 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
10 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
10 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
6 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
8 år siden
i bad med Noa
Peter
7 år siden
Det er ikke let
Baru
6 måneder, 9 dage siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
6 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
6 år siden
Har haft en usædvanlig travl dag fik Nikolaj med mig hjem han hjalp mig med at få tagboks på bilen bagefter tømte vi traileren for de nyere møbler der blev til overs hos min eks.. Nikolaj ønskede sig legsager noget med en træstamme der skulle graveds ned og ved topgrenene skulle der så monteres en bordplade, så fik han også øje på en flækket bøgestamme jeg havde gjort klar til bænk, så den fik han også nu har jeg jo haft den liggende i 3 år uden at bruge den.. så traileren blev læset og hjem med legsager til Nikolaj..

så et kig til min mor hvor jeg fik kl 19 eftermiddagskaffe.. nu er jeg så kommet hjem har fået aftensmad og vaskemaskinen snurre, ligeledes har jeg fået nye dæk på et par fælge til Irenes bil der køre med lille nødhjul efter punktering.. ligeledes har jeg forsøgt vejlede kolonihave pigen der ikke kan få de der solceller til at virke...men ja Irene kommer selv til at skifte sine hjul og kolonihavepigen kan få vejledning men jeg har ingen tid til at kigge forbi.. fornemmer også min kæreste er småstresset over den der hollandstur hvor vi køre hjemmefra torsdag meget tidligt. nåå men under alle omstændigheder har jeg 2 dages arbejde endnu inden bilen fyldes med gomore pendlere der skal på-skeferie så lander hjemme kl 18 ååå så skal der pakkes soves åååå afsted mod Holland..

God aften til jer alle

SES Peter
Hov så glemte jeg helt at fortælle at jeg også fik snakket med min storesøster der er blevet mormor til et par tvillingedrengebørn idag.. det lyder til alle har det godt Sofie var så hvis lidt ligeglad med sådan et par søskende der vil stjæle opmærksomheden :-)

og så er det lige gået op for mig at uret i skovhuset skal stilles :-)
Så nu godnat :-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget tagboks på mm er publiceret 30/03-2015 23:03 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.