Vil kan skal

Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
12 år siden
Vil du ikke lige, kan du ikke, og sidst du skal? Suk... jeg skulle aldrig have sagt at jeg kunne nå loftet i kælderen! Fik efter påske leveret 472 meter ludbehandlet loftbrædder, og Claus fik bevilliget nogle fridage med fast arbejde med at hænge dem op. Jeg havde over hele hovedet ikke lyst til at være en del af det, men man skal jo yde for at nyde! Claus er blevet bedre til at sige hvad han tænker mht. hvordan og hvorledes han ønsker min hjælp, og ikke bare forvente at jeg tænker på samme måde som ham! Hvis han bliver urimelig irriteret hvis der er noget der driller, så får han bare at vide at jeg tager på kroophold til han er færdig!

Jeg er blevet bedre til at komme i tøjet. Ikke at jeg tuller rundt i bar røv og nøgler, men er oftest ikke kommet længere end til en morgenkåbe. Min angst for ikke at kunne sove fylder også rigtig meget. Kan få hjertebanken og føle ubehag flere timer før sengetid Prøver at bearbejde mig selv til at acceptere den problemstilling-hvilket uden tvivl vil give mere ro, men det er noget der tager tid!

Min svogres datter har været og hente en sækfuld børnetøj, og en anden en papkasse i dag! I morgen kommer endnu en og ser på en kasse tøj! Det er på en eller anden måde helt vild underligt, at have ansigt på dem der kan få gavn af det? Sandsynligheden for at man møder det som man har givet til genbrug, er jo minimal! Har et par gange smidt noget ud til småt brandbart på genbrugspladsen, da jeg ikke har ønsket at møde tøjet igen! Det har primært været noget der er købt i udlandet.

Nu vil Tulle tulle videre.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vil kan skal er publiceret 19/04-2015 01:24 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.