Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
2 måneder, 27 dage siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Hej dagbog, - 01:23 - jeg er stået op fordi jeg må sige dette, - jeg drømte at dem jeg holder aller mest af døde..jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden dem..De er de eneste mennesker der er tilbage i mit liv..resten har jeg intet forhold til.

Jeg ved godt, at jeg skal op imorgen og være frisk til arbejdet..men denne drøm, og tanke er den værste. Den bekræftigere mig i, alt hvad jeg før har sagt og ment.

14:44 - smartest man on the cinder, - Jeg var nede på den anden skole, hvor ham den anden var, der blev smidt derned da jeg kom tilbage. De er glade for ham, fint..de så ham, som den skole jeg arbejder på ser mig..nu skal jeg så til også at være dernede, - ham den andens praktik er færdig. De går så til ham, det skulle jeg lige vænne mig til *GG* men da han tøvede bare få sekunder med, hvordan man åbnede en sang, der ikke kunne åbnes i de medier ipaden havde..og var ved at sige, at man ikke kunne...så var jeg der...smartest man on the cinder...jeg kiggede på siden, og den lignede noget min far kunne finde på at bruge, - formatet var lille, så 2kb..så det kunne ikke være wave formatet..men et andet stort format er "midi" - så jeg sagde, at hun skulle prøve med en Midi afspiller...og det virkede :) så nu var det pludselig os begge, -

22:36 - Der findes ikke rigtig nogle sange lige nu, der kan beskrive det jeg føler. Der er altid et eller andet off ved dem..jeg ved ikke om jeg kan skrive noget der rammer lige nu..selv..det skulle være noget med, i feel like a ghost, to everyones loving eyes, - men jeg ved ikke hvad jeg skal skrive..og tror ikke jeg kan finde de rette rim til at fortsætte..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget drøm er publiceret 24/04-2015 01:33 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.