8 år siden

kigger du opad er himmelen blå.

Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 3 dage siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Var jo til Krestens bisættelse i går stor fuld kirke, Kresten min svogers far blev båret ud af kirken til instrumental udgave af "kære linedanser", ikke et øje var tørt netop den sang er jo skrevet til hans barnebarns konfirmation, og senere vundet stort folkeligt

Vi så kisten blive kørt væk hvorefter Jens (søn) peger mod himmelen og siger "kigger du opad er himmelen blå" netop en af linjerne fra linedanser.

https://www.youtube.com/watch?v=5z_X-nLtLkI

Først stor mindehøjtidelighed med hele Krestens store familie og venner jeg sikkert ikke har mødt ret meget siden min søster og svogers bryllup i 79.

Derefter fødselsdagsfest med boller og grillavede stege hos min lillebror og hans børn, fik også set min lillebrors kæreste, dejligt at se ham sidde der holde i hånd og være glad i låget efter skilsmisse mm..

Føler mig følelsesmæssigt helt åben måske er det bare sådan noget dødsfald gør ved en, tankerne går i dette nu til Lis som i disse dage følger sin mor på hendes sidste rejse.. Lis jeg mødte få dage efter min fars dødsfald, netop i sådan en åbning hvor følelserne er åbne..

god dag til jer alle,
"og kigger du opad er himmelen blå"

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget kigger du opad er himmelen blå. er publiceret 30/08-2015 11:38 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.