8 år siden

Kirkeliv

Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
8 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
10 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Torsdag fik jeg fuget skorstenen færdig, det må så vise sig hvor meget kalkslør der er på stenene om jeg nogensinde får dem renset, kunne også få den malet eller vandskuret.

Nr Uttrup kirke hvor min mor kom meget da hun kunne selv for 2 år siden. Torsdag aften var der foredrag om stress, jeg tænkte min mor ville have stor glæde af møde venner, og jeg måske kunne suge indholdet til mig.

Det blev en god aften jeg blev nu noget overrasket over præsten der for 10 år siden begravede min far er ramt af parkingson og lignede slet ikke sit gamle jeg.. men faktisk gav det næsten endnu større indlevning når han takkede gud for livet som er os givet.

Mange kom tryggede min mors hånd i glæde over at gense hende, de fik set min mor har det godt og alle blev inviteret på visit hos hende..


Faktisk kan jeg godt have et anstrengt forhold til ord som Gud og Jesus, jeg har så lært at udskifte ordene til "kærligheden" og når vi takker "(Gud) kærligheden for det liv som er os givet" ja så glider det meget let ned.

Igår havde vi besøg af Irene og Noa de er altså gode ved os med deres selskab og energi. Igår blev det til et slag UNO og efterfølgende pandekager til disneysjov.

Nå en ny dag er startet kan i hygge jer derude

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kirkeliv er publiceret 19/09-2015 08:37 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.