8 år siden

Gomore ++

Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Fri idag

Har sovet og sovet først kunne valget ikke holde mig vågen så sov på sofaen da så kæresten sagde det var sengetid lå jeg og drejede mig, stod op kiggede en smule på pc for igen at gå i seng, idag er min kæreste med Irene (kærestens datter) ude købe julegaver.. julegaver gisp altid en kæmpe belastning for mig. er bare ikke god til det tingene bliver udsat og så står jeg d 23 skal have noget der kan pakkes ind..

Weekenden: i aften besøge Benthe (kærestens datter) Jesper + deres 2 piger til aftensmad, der var også en detalje der skulle kigges på.

Lørdag mod skovhuset i det nordjyske, en stille dag uden mange øvrige mål. Søndag fest i min familie hos min søster og svoger i hjørring, hvor vi skal fejre Magnuses (nevø) 14 års fødselsdag, det skal nok blive hyggeligt. mandag sove længe og så en "spændende" tur på vejle sygehus :-)

Igår kørte jeg jo min vanlige tur med bilen fyldt med Gomore.dk passagere gennem jylland og havde 3 gode pasagere med.

Anne Katrine oprindelig fra grønland og har været med flere gange og hun følles jo snart som familie når hun sætter sig ind byder på frugt og lakrids i bilen.

Mette kunne huske hun havde kørt med mig mens hun studerede i 2008, dengang min hund Pongo var med på turene og vi lige skulle hente hunden inden turene sydpå.

Maria som var med på hendes første gomore tur.. men altså bare endnu en dejlig tur og et møde med en flok dejlige mennesker som gomore giver mig igen og igen :-)

God weekend til jer alle

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Gomore ++ er publiceret 04/12-2015 13:54 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.