8 år siden

Alba :-) og APV..

En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
15 dage siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
(Åbnet 17)
Solen skinner og frost det er bare smukt, Vi har fået feriebarn (hunden Alba) Annie og Peter skal med deres drenge på ferie i Harzen her i børnenes vinterferie..

Det har været en hård uge, tirsdag var der møde på arbejde hvor der skulle udfyldes APV (arbejdsplads vurdering om arbejdsforholdene) jeg kunne jo naturligvis kommer der så ting som chikane og mobning frem. og ja det er hårdt at være den der får tingene på bordet når nu S som også er ramt af det valgte løsningen "jeg kan ikke den dag" så han holdt sig væk..

Til et punkt "har medarbejderen information til at løse opgaverne" svarede jeg nej, da jeg til i mail i november havde et konkret spørgsmål, og ikke har fået et konkret svar der er til at forholde sig til. så gik chefen over chefen H helt op i rødt og sagde det stod i referartet fra vores samarbejdsmøde af 19/1, jeg sagde det tror jeg ikke og under alle omstændigheder har jeg ikke opfattet hvordan jeg skal forholde mig.. H blev ved at det var afklaret og efter pres fra mig gav han svar på spørgsmålet..
Det er altså helt vildt at stå til et møde med en chef der lyver lige op i ansigtet på mig så mine kollegaer tror det er mig der ikke har styr på tingene.
Efter mødet gik jeg over tjekkede referartet fra mødet af 19/1 og der stod ikke en skid. skrev så en mail at jeg er rigtig glad ved endelig at få opklaret hvordan jeg skal forholde mig, men svaret altså ikke står i referartet fra mødet d 19/1, H svarede han havde det i egne notater så det blev sagt på mødet... ja sikkert jeg tror på det står i hans notater han skulle sige det, men fik han det sagt svæver i min verden i det uvisse.

Nå solen skinner jo stadig det er en dejlig dag ååå vi skal på tur med Alba, om lidt kommer Søren med en ost til os, han vil sikkert gerne have vitaminpiller i bytte, som min mor jo stadig køber lidt rigeligt af..

Jeg har valgt at få sendt et par jobansøgninger hvor min kæreste har rettet og ikke Kirsten B, et job som vicevært, og et som trafiksignal tekniker. så må vi jo se om jeg er heldig der er noget der giver pote..

God lørdag til jer alle
SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Alba :-) og APV.. er publiceret 13/02-2016 10:06 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.